ASOT 519: Muzyczne premiery od takich producentów jak: Andy Moor, Arty, Cosmic Gate, Jamaster A, Ernesto vs Bastian i innych a także wywiad z Paulem Oakenfoldem o jego nowym albumie. Start godz. 20:00. Zapraszamy.
Wysłany: 28-07-2011, 13:58
Do 20 ;-)
_________________ ASOTy które warto... no wiecie ;-) Armin van Buuren - A State of Trance 399 Armin van Buuren - A State of Trance 405 Armin van Buuren - A State of Trance 483 Armin van Buuren - A State of Trance 507
Pomógł: 17 razy Wiek: 15 Dołączył 416 dni temu Posty: 1126 Skąd: Kraków
Wysłany: 28-07-2011, 14:17
Od Arty'ego prawdopodobnie poleci Kate. Cieszy mnie premiera od Cosmic Gate - dawno nic od nich nie słyszałem od czasów Exploration Of Space (na tym tracku zaprzestałem ich słuchać nie wiem czemu), no ale nieważne - do zobaczenia o 20. Niech Trance będzie z Wami
Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum