Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Wysłany: 25-03-2011, 19:09
Armin van Buuren - Orbion (Protoculture & Max Graham Remix) | Armind Leon Bolier - Capetown | Spinnin' Records Ronski Speed presents Sun Decade feat. Emma Lock - U Got Me | euphonic Records
wszystkie były świetne ale mogłem wybrać tylko 3 więc wziąłem najładniejsze, żeby nie było że jestem uprzedzony do wokali to wybrałem U Got Me bo nawet dobra nutka reszta: nie wiem kto nie zagłosował na capetown, ta nuta zwala z nóg
Zagłosowałbym również na Rank1 ale niestety nie można, a szkoda, bo to był miód dla mych uszu
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 14 razy Wiek: 21 Dołączył 1058 dni temu Posty: 1081 Skąd: Ełk
Wysłany: 05-05-2011, 17:57
Sander Van Doorn - Koko chwilowy brak weny? Tak jak by nie on Ronski Speed Pres. Sun Decade Feat. Emma Lock - U Got M strasznie przypomina produkcje mojego kumpla z przed kilku lat, zonk. Aly Fila Feat. Jwaydan - We Control The Sunlight MÓJ TYP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum