_________________ "Można Armina kochać, lubić, lub nienawidzić za to jaką gra muzykę, ale trzeba mu oddać jedno: nie ma drugiego takiego człowieka, który za pomocą programu radiowego stworzył społeczność, zjednoczył fanów muzyki trance z całej planety."
kurcze ostatni dzien celebracji ASOT 500 a mi administrator sieci musial grzebac i przez 3 dni nie mialem dostepu naprawde, trzeba miec wielkiego pech odsluch juz niebawem, bo na pewno warto
Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 14 razy Wiek: 21 Dołączył 1058 dni temu Posty: 1081 Skąd: Ełk
Wysłany: 05-05-2011, 17:38
Ten ewent najbardziej mi się spodobał. Byłem pod wrażeniem gry Menno De Jong'a oraz tyDi'ego, parę tracków wpadło w ucho. Teraz Armin ma z czego wybierać na audycje po tym całym wydarzeniu nawet wspomnieli o Asocie #250 oraz z nadzieją na #1000
Wysłany: 21-03-2012, 18:54
witam, chciałbym prosić o reupload seta alexa gdyż oba linki nie działają, a ja po utraceniu systemu straciłem większość setow w tym caly asot 500 i chce to nadrobić
witam, chciałbym prosić o reupload seta alexa gdyż oba linki nie działają, a ja po utraceniu systemu straciłem większość setow w tym caly asot 500 i chce to nadrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum