Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył 485 dni temu Posty: 709 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 24-03-2011, 11:16
7 w secie Leona Boliera to W&W - Colloseum
_________________ "Można Armina kochać, lubić, lub nienawidzić za to jaką gra muzykę, ale trzeba mu oddać jedno: nie ma drugiego takiego człowieka, który za pomocą programu radiowego stworzył społeczność, zjednoczył fanów muzyki trance z całej planety."
Wysłany: 24-03-2011, 11:37
Monic87 napisał/a:
manontheRun napisał/a:
oni to robia w sobote chyba, niestety w USA maja inny czas, dlatego tak lipnie to wychodzi.
Nie, oni to robią w niedzielę, w dodatku o 12:00 w południe U nas jest 5h różnicy
Anyway,ciekawy line-up. Schossowa napewno poslucham i Garetha
_________________ ,,Nie cierpie tego gownianego trancu,wszystko jest do bolu przewidziane,breaki,perkusje i te wokale o ekstazie,milosci. To wszystko jest robione,zeby oglupic duza liczbe niewinnych osob,ktorzy sie za dobrze nie znaja, i oczywiscie dla pieniedzy''-Chris Liebing
Wysłany: 24-03-2011, 18:09
Ciekawe jest to, że tam impreza będzie od południa... dziwnie to tak...bo to chyba nie jest w plenerze tylko w jakiejś hali, tak czy nie? Btw. w niedziele będę obecny od 17 do aż usnę!
_________________ Top 5 female vocal tracks 1.Sunlounger feat. Zara - Lost 2.Urban Astronauts feat. Kate Louis Smith - See the Sun (aurosonic remix) 3.Filo & Peri - This Night (Max Graham Remix) 4.Armin van Buuren - Burned with desire 5.Andain - Promises ( Myon & Shane54 Summer of Love Mix)
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 14 razy Wiek: 21 Dołączył 1058 dni temu Posty: 1081 Skąd: Ełk
Wysłany: 02-04-2011, 22:32
Nie słuchałem nigdy Leon Bolier'a, ale przyznam, że dobry jest . Lipnie przerwany set Jorn Van Deynhoven'a, ale i tak zadowolony jestem, nie ma to jak uplifting podoba mi się, że wypromował Tranceye , nie znałem wcześniej tego polskiego producenta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum