Zaproszone osoby: 7 Pomógł: 124 razy Wiek: 23 Dołączył 1084 dni temu Posty: 8150 Skąd: Łapy
Wysłany: 10-03-2011, 11:08
A State Of Trance 499
Usłyszymy dziś nowe produkcje i remixy artystów jak: Orjan Nilsen, Max Graham, Aly & Fila, Mark Otten. Prezentacja ASOT 2011. Zapraszamy.
Lista utworów:
01. Ron Hagen & Al Exander - Now Is The Time (Armin van Buuren's Intro Edit) [Armind] 02. Mike Shiver vs. Matias Lehtola - Slacker [Armada] 03. The Blizzard & Omnia - My Inner Island [ASOT] 04. Max Graham feat. Neev Kennedy - So Caught Up [S107] 05. Dreas vs Alex Robert - Mormugao (Alex Robert 2011 Mix) [ASOT] 06. Mark Otten - Libertine [Armind] 07. Triple A - Winter Stayed (Armin Van Buuren-s On the Beach Intro Mix) [Armind] [Future Favourite] 08. Bobina - Lento Sentimental [ASOT 2011] 09. Gareth Emery - El Segundo (Arty Remix) [Northern Lights Re-lit] [Garuda] 10. Arty & Mat Zo - Rebound [Anjunabeats] 11. Ashley Wallbridge - Moonlight Sonata [AVA] 12. Shogun - Skyfire [ASOT] 13. Nitrous Oxide feat. Aneym - Follow You (Maor Levi Remix) [Anjunabeats] 14. Juwenta - Dionysia [Enhanced] 15. Armin van Buuren feat. Winter Kills - Take A Moment (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Armind] 16. Orjan Nilsen - Between The Rays [Armind] [Tune Of the Week] 17. Vitodito - Napoli (Suncatcher Remix) [Harmonic Breeze Recordings] 18. Lost World - Stargazer (Original Mix) [Subculture] 19. Aly & Fila feat. Jwaydan - We Control The Sunlight [FSOE] 20. Cagan Nazlioglu feat. Hysteria! - All Around You (Nurettin Colak Remix) [Music En route] 21. Selu Vibra - Divine [Somatic Sense] [ASOT Radio Classic] 22. Gaia - Status Excessu D [ASOT #500 Theme] [Armind]
Wysłany: 10-03-2011, 13:00
ulmi napisał/a:
do zobaczonka o 20 chyba moj ostatni ASOT "live" puki nie mam żony i synka w NASZYM mieszkaniu .. bo potem tylko pieluchy, kąpanie, karmienie
wlasnie, to nie problem zapalaj synka miloscia do najlepszej muzyki we wrzechswiecie juz od najmlodszego, coby zadnego rapu hopu hipu czy metalu nie sluchal do zobaczyska o 20 mam nadzieje ostatni ASOT przed 500 ..... musi sie dziac
_________________ DNS Project Feat. Madelin - Another Day (KhoMha Remix)
Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Wysłany: 10-03-2011, 19:20
ulmi napisał/a:
do zobaczonka o 20 chyba moj ostatni ASOT "live" puki nie mam żony i synka w NASZYM mieszkaniu .. bo potem tylko pieluchy, kąpanie, karmienie
Mój syn ma 5 lat i od dwóch lat słucha ze mną ASOTów a córka, która ma niecałe 3 m-ce ma już na koncie 4 ASOTy. Więc tak, jak powiedzieli przedmówcy, zarażaj od najmołdszych lat tym, co najlepsze. Zobacz, jak taki od małego będzie słuchał trance'u to jakim on później będzie wyjadaczem
Witam wszystkich i życzę miodu dla uszu
_________________ JEŻELI KIEDYŚ SKOŃCZY SIĘ TRANCE TO JA TEŻ SIĘ SKOŃCZĘ RAZEM Z NIM ))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum