Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 18 razy Wiek: 21 Dołączył 1081 dni temu Posty: 2483 Skąd: Białystok
Wysłany: 10-02-2011, 01:00
A State Of Trance 495
Dziś usłyszymy nowe produkcje i remixy artystów jak: Mark Eteson, M.I.K.E., Gareth Emery, John O'Callaghan, W&W, Tenishia oraz wielu innych. Start godz. 20:00. Zapraszamy.
Lista utworów:
01. Armin van Buuren feat. Laura V - Drowning (Myon & Shane 54 Classic Mix) | Armind 02. W&W - AK47 | Captivating Sounds 03. Tenishia - The Ones We Left Behind | A State Of Trance 04. Sons Of Methuselah - Convolutions | Songbird 05. Kyau & Albert vs Conjure One feat. Jaren Cerf - Like Barbizon Ice (Cressida Mashup) | CD-R 06. Tritonal feat. Cristina Soto - Lifted (Mat Zo Remix) | Air Up There Recordings 07. Marcel Woods - Champange Dreams (W&W Remix) | High Contrast Recordings 08. Stoneface & Terminal - Here To Stay | euphonic Records 09. Bobina feat. Betsie Larkin - You Belong To Me | Maelstrom Records [Future Favorite] 10. Reminder - On The Beach (SHato & Paul Rockseek Remix) | Tool Trance 11. Mark Eteson - Blackboard (Jon O'Bir Remix) | Garuda [Tune Of The Week] 12. Ummet Ozcan - Indigo | Reset Records 13. Chris Turner - Phat Giraffe (Dark Moon Remix) | Breathe Music 14. Markus Schulz presents Dakota - Sinners | Coldharbour Recordings 15. M.I.K.E. presents Plastic Boy - The Color Of Passion | Captivating Sounds 16. Matt Cerf, Shawn Mitiska & Jaren Cerf - Another World (Original Vocal Mix) | S107 Recordings 17. Morning Parade - A&E (Dash Berlin Remix) | EMI UK 18. John O'Callaghan feat. Audrey Gallagher - Bring Back The Sun | Subculture 19. Gareth Emery & Activa - All Is Now (Jorn van Deynhoven Remix) | Garuda 20. Hiroyuki ODA - Ignite | Otographic Music 21. Mark Otten - Mushroom Therapy (Armin van Buuren Remix) | Armind [ASOT Radio Classic]
Pomógł: 9 razy Wiek: 23 Dołączył 527 dni temu Posty: 1053 Skąd: Skierniewice
Wysłany: 10-02-2011, 14:33
W&W - Impact Gareth Emery - Arrival (Ashley Walbridge Remix) / All Is Now (Jorn van Deynhoven Remix) John O Callaghan - Bring Back The Sun M.I.K.E - The Color Of Passion Mark Eteson - Blackboard Tenishia - Man in Denial (Ashley Wallbridge remix)
Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Wysłany: 10-02-2011, 19:21
O kurde myślałem, że będę chociaż trzeci będę a tu już mnie uprzedzili. Witam i życzę przyjemnego odbioru. Po 494 mój apetyt bardzo wzrósł i czuję, że dzisiaj będzie podobnie
_________________ JEŻELI KIEDYŚ SKOŃCZY SIĘ TRANCE TO JA TEŻ SIĘ SKOŃCZĘ RAZEM Z NIM ))
Wysłany: 10-02-2011, 19:42
mam nadzieję iż to ostatni raz kiedy w czwartek siedzę z notatkami w łapię, miast wsłuchac się w muzykę
Witam wszystkich
_________________ Armin van Buuren: Ludzie myślą, że jeśli mi się podoba dany utwór, to znaczy że jest dobry. Gówno prawda - jeśli ty myślisz, że dany utwór jest dobry, to znaczy że jest dobry. Nie ma nic bardziej osobistego niż osobisty gust muzyczny.
Pomógł: 20 razy Wiek: 24 Dołączył 1052 dni temu Posty: 1379 Skąd: Poznań
Wysłany: 10-02-2011, 19:55
Ja obstawię że poleci: Mark Eteson - Blackboard, Marcel Woods - Champagne Dreams (W&W Remix), M.I.K.E. Presents Plastic Boy - Red, John O'Callaghan feat. Audrey Gallagher - Bring Back The Sun, Tenishia - The Ones We Left Behind (Original Mix) i Gareth Emery - Fight the Sunrise (Daniel Kandi Remix)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum