Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Wysłany: 08-02-2011, 20:14
Słucham, słucham i nie mogę przestać. Zrobiłem małą przerwę z asotami na miesiąc po tym jak tylko słyszałem średnie episody. A tu proszę jeden z najlepszych asotów. Uffff ciarki przechodzą
Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył 485 dni temu Posty: 709 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 09-02-2011, 14:47
Bobina feat Betsie Larkin - You Belong To Me - vocal w brakdown'ie odrywa od rzeczywistosci
_________________ "Można Armina kochać, lubić, lub nienawidzić za to jaką gra muzykę, ale trzeba mu oddać jedno: nie ma drugiego takiego człowieka, który za pomocą programu radiowego stworzył społeczność, zjednoczył fanów muzyki trance z całej planety."
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 14 razy Wiek: 21 Dołączył 1058 dni temu Posty: 1081 Skąd: Ełk
Wysłany: 07-03-2011, 19:44
Armin powie że bomba i FF gwarantowany John O'callaghan Vs. Timmy & Tommy - Talk To Me (Orjan Nilsen Trance Remix) ale podoba mi się Bjorn Akesson - Painting Pyramids ale ten klimat jest dosłowny !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum