Wysłany: 13-01-2011, 22:11
jak dla mnie to pierwszą godzinę przespałem, jak zwykle zresztą ale druga poza małymi wyjątkami była kosiara. Zmiażdżyło mnie ostatnie 20-25 minut Do następnego
_________________ JEŻELI KIEDYŚ SKOŃCZY SIĘ TRANCE TO JA TEŻ SIĘ SKOŃCZĘ RAZEM Z NIM ))
Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Pomógł: 20 razy Wiek: 24 Dołączył 1052 dni temu Posty: 1379 Skąd: Poznań
Wysłany: 19-01-2011, 14:59
Tenishia feat. Aneym - Man In Denial | S107 Recordings Norin & Rad vs Recurve - The Gift (Tritonal Air Up There Mix) | Air Up There Recordings Dave202 - Coming Home (Club Mix) | High Contrast Recordings
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 14 razy Wiek: 21 Dołączył 1058 dni temu Posty: 1081 Skąd: Ełk
Wysłany: 07-03-2011, 19:21
Oj ciężko zdecydować Lange Feat. Sarah Howells - Fireworks (Club Mix) pojawia się tyle razy, że jak by domagało się opinii wiec + wokal i dość niestandardowy bassline
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum