Wysłany: 27-12-2010, 22:03
jako,ze jestem zwolennikiem Vocali, bardzo dobry epizod, miedzy top 20-10 niesamowity, pozniej juz niestety gorzej gdyz nie przepadam za cala plejada armina (mirage, aisha, light between us itp.) a top 1 i top 2 super, aczkolwiek nie moi faworyci. Perception i save me - faworyci.
Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Wysłany: 29-12-2010, 10:53
Dopiero teraz tak na dobre posłuchałem TOP 20. Dla mnie TOP 20 zakończyło się na 17 miejscu No z małymi wyjątkami jak Gaia - Aisha i pierwszego miejsca.
Wysłany: 05-01-2011, 17:52
DeJoker napisał/a:
W moich oczach zaden track z tego top 20 nie powinien sie znalesc nawet w top50... Porazka
nie przesadzaj juz. rozumiem, ze kazdy napisze ten i ten nie powinien sie znalezc, ale zastanow sie co ty piszesz rozumiem twoj peronalny wybor - ok, dla ciebie w twojej klasyfikacji ich nie bedzie nawet w top 50, ale popatrz na to z tej strony - skoro znalazly sie w top 20 to sa cenione tracki, wiadomo kilka z nich czysta komercja i wybor armina, ale drugie tyle to znane i dobre tracki, na ogol lubiane przez ludzi.
Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 14 razy Wiek: 21 Dołączył 1058 dni temu Posty: 1081 Skąd: Ełk
Wysłany: 07-03-2011, 19:07
Ciesze się najbardziej na rekord który padł na naszym forum. Lecz ogólna lista jestem zawiedziony, tego nie oczekiwałem. Bardziej na jakość niż na popularność.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum