Wysłany: 12-11-2010, 10:36
tym razem nie udało się złapac "Live", życie towarzyskie wzięło górę ale czytam zachwalające opinię więc apetyt rośnie z każdą chwilą pobierzemy i odsłuchamy zaraz na pewno
_________________ Armin van Buuren: Ludzie myślą, że jeśli mi się podoba dany utwór, to znaczy że jest dobry. Gówno prawda - jeśli ty myślisz, że dany utwór jest dobry, to znaczy że jest dobry. Nie ma nic bardziej osobistego niż osobisty gust muzyczny.
Pomógł: 5 razy Wiek: 27 Dołączył 563 dni temu Posty: 379 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 12-11-2010, 17:10
po dzisiejszym słuchaniu najlepsze kawałki to:
8. Orjan Nilsen - Go Fast! [Armada] [Tune Of The Week] 16. Daniel Kandi - Promised [Always Alive Recordings] głos oddany na Daniel Kandi 17. DJ Eco - Drowning (Derek Recay Remix) [Armada]
_________________ BORKI 2010 # 105 A STATE OF TRANCE with ARMIN VAN BUUREN
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 18 razy Wiek: 21 Dołączył 1081 dni temu Posty: 2483 Skąd: Białystok
Wysłany: 12-11-2010, 18:34
Sprawa wygląda tak, że początkowo oficjalna tracklista tego epizodu składała się z 22 kawalków i zgodnie z nią została utworzona ankieta na Future Favorite. Jednakże okazało się, że tak naprawdę w tym epizodzie zagrane były 23 utwory. Brakujący utwór (nr 12) został dodany jako ostatni.
Za utrudnienia przepraszam, nie były one zależne ode mnie.
Wysłany: 15-11-2010, 16:17
posłuchałem, wysłuchałem i stwierdziłem iż Ali Wilson - Phenomenon (Original Mix) jest tym kawałkiem na który oddam swój głos.
Sama audycja dobra, ale chyba ciut gorsza niż zeszłotygodniowa.
_________________ Armin van Buuren: Ludzie myślą, że jeśli mi się podoba dany utwór, to znaczy że jest dobry. Gówno prawda - jeśli ty myślisz, że dany utwór jest dobry, to znaczy że jest dobry. Nie ma nic bardziej osobistego niż osobisty gust muzyczny.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 14 razy Wiek: 21 Dołączył 1058 dni temu Posty: 1081 Skąd: Ełk
Wysłany: 27-11-2010, 12:16
Jedna z najlepszych nutek z epizodu Ben Gold - Llacuna (Vocal Mix) oraz nie ma to jak Kandi Daniel Kandi Pres. 215 Aces - Promised. Szkoda, że początek seta dość słaby.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum