Pomógł: 8 razy Wiek: 22 Dołączył 1054 dni temu Posty: 876 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 23-09-2010, 22:01
koniec_promocji napisał/a:
pierwszy moj asot po baaaaardzo dlugim czasie....nie jestem zachwycony ba nawet poruszony....mierne show...armin schodzi coraz nizej, no coz...jak tak dalej pojdzie to.... ehhh
Cóż tu dużo dodawać strasznie i to strasznie marny ASOT. 1h okropnie nudna i bezbarwna tylko 2 tracki jakoś mnie tam poruszyły w mniejszym stopniu, a dokładnie: Jochen Miller - Classified, oraz 7 Skies - Sushi. Coming Home wg mnie jedyny udany kawałek z 1h który nadał mocy i coś ruszył tego ASOTA. W 2h zaczynały się powoli uplifty na całe szczęście i w mniejszym stopniu ratowały ten epizod. Z 2h podobał mi się SoundLift - Horizonte oraz Radio Classic Push - Universal Nation. Podsumowując, chałtura jakiej świat nie widział.
Pomogła: 12 razy Wiek: 25 Dołączyła 623 dni temu Posty: 3623 Skąd: Kraków
Wysłany: 23-09-2010, 22:06
Dla mnie bylo kilka dobrych trackow, konkretnie 7 Skies - Sushi, Coming Home, Albert Keyn - Rapsody (fantastyczne! ), to ID co bylo po tym i classic Jeszcze moze byc remix This Night Maxa Grahama, a reszta slaba albo bardzo slaba...
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 14 razy Wiek: 21 Dołączył 1058 dni temu Posty: 1081 Skąd: Ełk
Wysłany: 13-11-2010, 16:51
Moje typy: Filo & Peri Feat. Audrey Gallagher - This Night (Max Graham Remix) Jon O'bir Feat. Julie Harrington - Never Enough Neptune Project Vs. Luke Bond - Atlantis (Temple One Remix) Store 'n Forward - Manga Flash Brothers Feat. Epiphony - More Than You Know (Ram Remix)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum