04. Andy Duguid feat. Leah - Miracle Moments 05. Gareth Emery feat. Brute Force - Arrival 08. Jonas Stenberg - Emo Dist (Wezz Devall Remix) 11. Aly & Fila feat. Sue Mcaren - I Can Hear You (Beat Service Remix) 3. Ummet Ozcan - Arcadia 14. Hammer & Bennett - Language (Phynn Remix) 17. Ben Nicky & Mark Eteson - Altitude 19. Gareth Emery feat. Activa - All Is Now
Pomógł: 30 razy Wiek: 20 Dołączył 826 dni temu Posty: 3574 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 29-08-2010, 12:56
Mnie osobiście najbardziej spodobała się nutka: Jonas Stenberg - Emo Dist (Wezz Devall Remix), bo posiada to coś i oczywiście Chicane feat. Lemar - What Am I Doing Here (Walsh & McAuley Rework) [CD-R] zreszta cały ASOT był miażdżący więc dużo by można wymieniać i głosować na wiele utworów
Przesłuchałem na spokojnie w drodze z podróży i co mi się spodobało:
01. Tom Fall & Something Good - Reflections [Silk Royal] 05. Gareth Emery feat. Brute Force - Arrival [Garuda] 06. George Acosta feat. Fisher - Love Rain Down (First State Remix) [Songbird] 09. Chicane feat. Lemar - What Am I Doing Here (Walsh & McAuley Rework) [CD-R] 13. Ummet Ozcan - Arcadia [Doorn] 14. Hammer & Bennett - Language (Phynn Remix) [Coldharbour] 16. Vast Vision feat Fisher - Behind Your Smile (Suncatcher Remix) [Enhanced] 18. Ben Nicky & Mark Eteson - Altitude [Vandit] 21. Infinity - Understand Me (Trance Arts Dub Mix) [Trance All-Stars] 22. Evoke - Arms Of Loren 2001 (Ferry Corsten Remix) [Inferno] [ASOT Radio Classic]
Głosowałem na "Arrival" (tu jak i na trance.nu), ale teraz zagłosowałem chyba na Chicane, trochę POP'owe (w końcu Chicane), ale piękne Ale średni epizod.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum