Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 751 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 09-07-2010, 15:28
Na oficjalnej stronie www.astateoftrance.com track nr. 8 jest podpisany jako Unknown Artist - Unknown Tile co może oznaczać że jest to track Armina, choć poszła też informacja że jest to Alexander Popov. Wydaje mi się że gdyby był to Popov to poprostu by to tak podpisali, a nie kryli (jaki mieli by w tym interes?). Co do tracku nr 5 to jest on znany Vengeance - Decadence (Denga & Manus Remix) [ASOT].
Tyle że Myon & Shane 54 powiedzieli że to Popov, a produkcji Armina na wyłączność by nie dostali. Chyba, że to celowe zagranie Armady, promowanie tracka u ciut mniej popularnych artystów.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 751 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 09-07-2010, 15:38
Właśnie sprawdziłem na youtube, zgadza się. W sumie jestem zdziwiony bo track pasowałby do nowego albumu Armina Teraz jednak wierze, co do Armady możliwe, nie mam pojęcia czemu to "ukrywają'.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum