Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 16 razy Dołączył 1086 dni temu Posty: 3925 Skąd: WLKP
Wysłany: 01-09-2009, 21:07
W PL za bardzo nie ma klubu gdzie to zorganizowac Jedynie Ekwador lub Ostrowski Protector bym widzial jesli chodzi o taka impreze , pozostałe kluby w Polsce nie maja pojecia co to Trance ;]
Wiek: 20 Dołączył 1056 dni temu Posty: 229 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 04-09-2009, 16:02
Co do ASOTa 450 w Polsce - oby się udało to przedsięwzięcie zorganizować w naszym kraju. Co do "najlepszej publiki" - się nie zgodzę. Większość to nieświadomi "klubowicze" - moim zdaniem... ale do temat do osobnej dyskusji.
W pełni zgadzam się z Mańkiem. Pod windują pewnie ceny niesamowicie.
Wysłany: 05-09-2009, 12:22
tylko nie WLKP,oby zrobil w 3city,doskonaly klimat,dosyc pyrlandziekiego klimatu
_________________ ,,Nie cierpie tego gownianego trancu,wszystko jest do bolu przewidziane,breaki,perkusje i te wokale o ekstazie,milosci. To wszystko jest robione,zeby oglupic duza liczbe niewinnych osob,ktorzy sie za dobrze nie znaja, i oczywiscie dla pieniedzy''-Chris Liebing
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła 1042 dni temu Posty: 164 Skąd: Suwałki
Wysłany: 07-09-2009, 19:28
Maniek napisał/a:
powiem tak, asot 350 - FREE, asot 400 w rotterdamie dalem 15 eURO , znajac polskie eralia i CHEC DOROBIENIA SIE NA POLSKICH KLUBOWICZACH, wnioskuje ze asot 450 bedzie kosztowal ok 250 zł jak nie 300 ja juz wole przejechac 1000 km i bawic sie za 15 Euro
O tym decyduje Armada. Akurat cenę 15 euro wprowadzoną na samą prośbę klubowiczów bojących się szwendających się przypadkowych osób.
Wysłany: 07-09-2009, 20:24
Po pierwsze to będzie klub i myślę że wlotka nie będzie kosztowała wiecej niż 50zł bo od czego są sponsorzy to raz dwa widzieliscie kluby w których odbył się asot 400 byłem w Wuppertalu w niemczech taka mała klitka a ludzie nie mieli pojęcia chyba kto gra bo jakoś nie widziałem entuzjazmu na twarzach niemców którzy moim zdaniem nie potrafią się bawić. Klub który mocno moim zdaniem w tej chwili aspiruje i nadaje się na tego typu impreze jest Magnetic w Warszawie ale znając MSM to pewnie bedzie Ekwador co do ograniczen wiekowych będą na bank obawiam sie tylko ze nie wystarczy biletów choć impreza ta nie jest tak nagłaśniana jak normalne eventy bo wiedzą o tym tylko Ci którzy słuchają ASOT mam też nadzieje ze nikomu nie przyjdzie do głowy żeby trąbić o tym w radio
To tyle jeżeli chodzi o moją pierwszą wypowiedz na tym forum pozdrawiam starą ekipa ASOT.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum