warto nad trącić to iż ekskluzywnym rezydentem już dawno został Artento Divini, który gra często

ponadto górny poziom przechodzi teraz malą przebudowe, więc po napewno będzie się prezentował rownież syto

dodać nalezy, i chyba to najważniejsze że w klubie tym mozna naprawde nasycić się magią trancu, niby informacja normalna ale to chyba jedyny klub w małopolsce który serwuje duża, nawet bardzo dużą ilość dobrego trancu, house, i zapraszani goście też o tym świadczą : Giuseppe Ottaviani , Cosmic Gate, Fausto, 4 Strings, Dj Omen, Nitrous Oxide, Sebastian Sand, Paul Miller i inni....
A więc bardzo polecam, bo byłem nie raz, i jest to ciekawy punkt na klubowej mapie Polski
** Dodano: 22-03-2011, 19:54 **"Kolejno zapowiadające się tzw przez Was większe imprezy z dodatkową promocją:
Technoise - z zachodnią gwiazdą
11 urodziny klubu pod hasłem "139 for clubbers" Nie nastawiamy się tym razem na dja czy djów którzy pochłoną masę kaski. Jak przystało na urodziny ma to być nasze wspólne święto. Czyli picie i wyżerka i dobra nuta

! Na bank niespodzianka!
Zlot Radia Party - na bank będzie wesoło !
Festival 139 ! Na tą informacje pewnie większość czekała. W tym roku będzie wszystko obrócone o 360 stopni co nie znaczy że będzie słabo. Festival 139 Polsh Club Edition. Jak sami widzicie impreza z polską obsadą. Topowi dje i producenci w różnych gatunkach. Electro, House, Tech House, Trance a nawet Techno + sala dance z gwiazdami komercyjnymi. Na chwilę obecną mam zabookowanych 14 djów. Dodatkowo mnóstwo innych atrakcji tak by ta impreza miała charakter festivalowy. W gruncie rzeczy koszt imprezy bardzo duży ale ryzyko że będzie powódź czy deszcz nas nie dotycz. Cena biletu dostępna będzie dla praktycznie każdego ale nałożymy pewne limity. Pierwszy to prawdopodobnie wiek (18 latek)
Dj Meeting Summer Party 10 - Dziesiąta rocznica meetingu który zmienił wiele w naszym ale nie tylko rejonie. Zdajecie sobie na bank sprawę iż to nie będzie normalny meeting
Summer Festival na koniec wakacji !
To tyle teraz a więcej na dniach bo w planach są też inne imprezki ale o nich będzie wiadomo z biegiem czasu.
Przypominam również że po poście ulegnie zmianie rozmieszczenie loży na sali technicznej. Dojdzie też mała salka na prywatne imprezki. Prawdziwa VIPka. Mamy jeszcze inne niespodzianki ale nie z wszystkim się wyrobimy na 25.04 Musicie dać nam trochę czasu. "
** Dodano: 04-04-2011, 21:28 **22.06.2011 Festival 139 - 2 edycja
dzień przed Bożym Ciałem
Scena klubowaAngelo Mike
V Valdi
Wet Fingers (Adamus & Mafia Mike)
Arctic Moon
Fafaq
Puoteck
Maniana
Hubertuse
Siasia
Scena DanceAlchemist Project