Wysłany: 01-09-2010, 11:50
Album kompletny. Uwielbiam taki trance,wiecej takich w armadowskich czasach!
_________________ ,,Nie cierpie tego gownianego trancu,wszystko jest do bolu przewidziane,breaki,perkusje i te wokale o ekstazie,milosci. To wszystko jest robione,zeby oglupic duza liczbe niewinnych osob,ktorzy sie za dobrze nie znaja, i oczywiscie dla pieniedzy''-Chris Liebing
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła 977 dni temu Posty: 214 Skąd: Kraków/Śląsk!
Wysłany: 01-09-2010, 21:37
To wydała Armada? Nie wierze. Słucham dopiero 3 nutę i juz zakochałam się w tym albumie. To jest trance. Na to czekałam!! No magia po prostu. Troche oldschoolowe brzmienie. Napisze wiecej jak przesłucham cały materiał!:)
Pomógł: 7 razy Wiek: 23 Dołączył 981 dni temu Posty: 831 Skąd: Boży Dar
Wysłany: 02-09-2010, 00:44
Franzi napisał/a:
To wydała Armada?
wojtazz'owi chodziło raczej, że w czasach gdy Armada opanowuje rynek muzyki transowej i wszyscy się do niej dostosowują wydając wiele "pieces of pop's shit"
A co do albumu. Zgadzam sie Pierwszy kawałek zauroczył mnie klimatem, który ciągnie się przez resztę albumu. Jeszcze podobnie jak Franzi nie przesłuchałem do końca, jednakże zapowiada się album, który będzie obok Touchstone albumem roku
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła 977 dni temu Posty: 214 Skąd: Kraków/Śląsk!
Wysłany: 02-09-2010, 12:16
Kanar napisał/a:
wojtazz'owi chodziło raczej, że w czasach gdy Armada opanowuje rynek muzyki transowej i wszyscy się do niej dostosowują wydając wiele "pieces of pop's shit"
ahha czyli jednak nie mylilam sie
przesluchalam caly album, ciezko mi go opisac. najbardziej podoba mi sie Dying Isis, Angel i Timelapser. Klimat tego albumu to dla mnie kosmos, kompletny odlot. Naprawdę całkiem inny świat. Dosłownie Angels and Demons
Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył 954 dni temu Posty: 490 Skąd: Cze-wa/Strzelce Wlk
Wysłany: 04-09-2010, 21:48
taaa album dobry jedynie Triptronic... siedziałem w PSie i tak jakby vokale niczym z horroru były zawarte w tym utworze czy secie (60 min)... Ale może mi się wydawało xP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum